dilluns, 19 de gener del 2015

El Viver guanya el concurs del servei de poda d’arbrat a la Llagosta


L’alcalde de la Llagosta, Alberto López, i el gerent de Viver de Bell-lloc, Carlos Sopeña, han signat avui el conveni que regeix el contracte del servei de poda d’arbrat en sòl públic durant els propers dos anys. Els treballs començaran el 26 de gener i es perllongaran durant aproximadament un mes i mig.
La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Llagosta va adjudicar el 18 de desembre a la nostra entitat el contracte delservei de poda per un import anual de 38.380 euros. El plec de condicions relaciona els 948 arbres de les carrers, places i parcs de la Llagosta que seran objecte de poda, sota criteris estètics, sanitaris i de seguretat viària.
Fins ara, el servei de poda es contractava anualment a empreses capacitades del sector, però a partir d’ara es fa per períodes de dos anys amb l’objectiu d’assolir una major eficàcia dels treballs i un estalvi econòmic per a l’Ajuntament. Els treballs d’esporga es faran en dies feiners durant l’època d’atur vegetatiu dels arbres, la qual té lloc per a la majoria d’espècies autòctones de novembre fins al març.
L’alcalde de la Llagosta, Alberto López, ha explicat avui que tècnics municipals, especialistes del Viver i representants de l’entitat local Animalets es reuniran properament per atendre les peticions que el grup de protecció d’animals i plantes vulgui plantejar en relació a la poda de l’arbrat públic.
Font: www.creixemambtu.vivelloc.cat