dilluns, 20 d’abril del 2015

Sessió informativa sobre la ILP contra al copagament






El passat dissabte 18 d’abril, es va dur a terme una sessió informativa  amb una cinquantena de familiars del Centre Riudeperes de Sant Tomàs  sobre el copagament. Un copagament que actualment afecta els usuaris del centre i que es podria traslladar en un futur a altres serveis assistencials. 


Sant Tomàs dona suport a les famílies afectades per un sistema de copagament injust que vulnera els drets de les persones amb discapacitat i els de les seves famílies, deixant-les en una situació de pobresa i desemparament, reduint considerablement la seva qualitat de vida. 


Defensem un sistema coherent de concertació que impliqui un copagament més just i demanem que es revisi el seu sistema de càlcul.
Ara, més que mai, hem de sumar esforços per la defensa dels drets de les persones, doncs d’això en dependrà el seu futur i la sostenibilitat dels serveis assistencials de les nostres entitats les quals, indirectament, també surten perjudicades com a conseqüència d’un sistema de copagament excessiu i confiscatori. Tots plegats tenim el deure de defensar-ho i per això cal actuar de manera àgil i contundent.