dimecres, 23 de maig del 2012

El Grec de La Fageda

Després d’anys elaborant els nostres apreciats iogurts de granja en diferents sabors i gustos, ara integrem a la família el nou GREC. El Grec de La Fageda és el iogurt batut elaborat amb llet fresca de les nostres vaques, sota les varietats de natural, ensucrat i gust maduixa. Des d'ara ja el podeu trobar a les vostres botigues de confiança!

El Grec de La Fageda
Fem història…
Quan els grecs van arribar a Empúries entorn de l'any 575 aC., el Fluvià hi desaiguava i formava un port fluvial. Des d’aquí, la civilització hel·lènica es va anar estenent per la península Ibèrica i, durant uns quants segles, aquest poble de mercaders i pensadors va establir contactes comercials i culturals amb els habitants de l’antiga Ibèria. Catalunya va ser la porta d’entrada d’aquesta nova cultura que, amb el temps, ha enriquit enormement els nostres costums i la nostra gastronomia.
També seria senzill aventurar que a través del mateix Fluvià aquells homes avesats al comerç van endinsar-se fins les terres Garrotxines i així ens van lliurar els seus coneixements…

Trobareu més informació a: http://www.fageda.com/grec

 Font: El bloc de La Fageda