dimecres, 23 de maig del 2012

Mas Albornà dóna suport a la iniciativa de l’Ajuntament de Vilafranca de fer una moció contra la disminució dels ajuts de l’Estat a persones amb discapacitat i dificultats especials

La Fundació penedesenca opina que aquestes reduccions perjudiquen seriosament la inserció de moltes persones


La Fundació Mas Albornà es mostra en desacord amb l’anunci fet pel Govern espanyol de reduir els ajuts destinats a persones amb risc d’exclusió social, la qual cosa inclou discapacitat o dificultats especials. En aquest sentit, dóna ple suport a la moció d’urgència aprovada per unanimitat de tots els grups municipals de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès amb l’objectiu d’assegurar la seva tramesa abans que no s’aprovin els Pressupostos Generals de l’Estat, que aquests dies s’està negociant al Congrés de Diputats.
Per a Mas Albornà, el posicionament de l’Ajuntament de Vilafranca i la moció respon a una coherència en els seus plantejaments de govern i línees d’actuació. I és que el consistori aposta des de fa temps per la inserció de col·lectius amb especials dificultats i ho fa a través de la contractació de serveis municipals a organitzacions dedicades al foment de la inserció, com són Mas Albornà en el cas de la neteja viària i Nou Verd, en jardineria.
D’aquesta manera, Mas Albornà es mostra contrària a les actuacions que des del Govern espanyol es pretenen impulsar i manifesta el seu desacord així com fa una crida a realitzat accions com les iniciades des de l’Ajuntament de Vilafranca, espais on els interessos d’aquests col·lectius es poden sentir. En aquest sentit, el passat diumenge dia 19 membres de Mas Albornà van assistir a la manifestació reivindicativa celebrada a l’Arc de Triomf en favor de la no supressió de les eines que contribueixen a afavorir l’accés al treball de les persones amb discapacitat.