dijous, 24 de maig del 2012

TVE emet un reportatge sobre Fundació Tallers

El programa “Para todos la 2″ ha emés un breu reportatge sobre Fundació Tallers, amb una entrevista a Ricard Matas, gerent de l’entitat.
En el reportatge es pot veure com es treballa en algunes de les àrees del Centre Especial de Treball, explicat de primera mà per els seus protagonites.
Una de les àrees presentades és la de Gestió Documental, on les persones amb discapacitat realitzen tasques d’enviaments postals, classificació de documentació, introducció de dades , digitalització, destrucció certificada i custòdia documental.
També es mostra l’àrea del Centre Especial de Treball on les persones amb més necessitats de suport, realitzen activitats d’ocupació terapèutica, com l’artesania.
En resum, una mostra de la diversitats de serveis que Fundació Tallers ofereix a les empreses.
Ricard Matas, ha explicat el funcionament general de l’entitat, l’assessorament que es realitza a les empreses sobre la LISMI, que fomenta la contractació de treballadors amb discapacitat o bé la contractació de serveis als Centres Especials de Treball, com a mesura alternativa.
Per a més informació sobre el conjunt d’activitats de Fundació Tallers (jardineria, neteja, manipulats, centre ocupacional i borsa de treball) podeu consultar la pàgina web wwww.fundaciotallers.org

Vídeo TVE "Para todos la 2" sobre Fundació Tallers
Per veure el reportatge pots fer click sobre la imatge.