dimecres, 19 de desembre del 2012

La Fundació Onada estrena instal·lacions


L’Ajuntament de Tarragona i la Fundació Onada han arribat a un acord per la gestió de “L’Espai de Trobada”.

Es tracta d’un equipament municipal, situat en el barri de Campclar de Tarragona,  entre els carrers Riu Llobregat, Riu Brugent i Riu Onyar, just al darrera de la nova comissaria central dels Mossos d’Esquadra. Té una superfície construïda de 2.000 m2, distribuïts en 3 plantes, i un solar al seu voltant de 7.000 m2.
 
Està en una zona molt ben comunicada, tant amb el centre de Tarragona, com amb les principals poblacions del Tarragonès sud (Vilaseca i Salou).
 
A començaments de 2013, una vegada obtingudes les llicències i permisos corresponents, ens traslladarem a aquest equipament.  

Aquest nou edifici suposarà una millora molt important per les persones de la Fundació: llum natural en tot l’edifici, espai exterior que permetrà realitzar activitats a l’aire lliure... i també, al tractar-se d’un barri urbà,  ens permetrà treballar la inserció a la comunitat.
Compartirem espai amb tres serveis municipals: telecentre, servei municipal d’ocupació i Escola de Música, amb els que també iniciarem projectes conjunts.
També posarem en funcionament un bar-restaurant, amb cuina i menjador, obert a la població; i una cuina didàctica, en la que durant els mesos de novembre i desembre, ja hem impartit, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tarragona, un curs de cuina i un de sala, adreçats a persones a l’atur.
La nostra manera d’interrelacionar-nos, buscant sinèrgies i relacions on tothom surt beneficiat, així com la complicitat del nostre entorn, implicant-nos en aportar propostes i solucions pels seus problemes, ens ajudarà a convertir aquest espai en un element dinamitzador del barri, i a potenciar la inserció laboral i social de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental.
Les persones de la Fundació Onada estem molt contentes i il·lusionades amb el nou edifici, que ens permetrà millorar la qualitat de vida i avançar cap a la felicitat de totes les persones de l’organització.
Font: Comunicaciuó Fundalis