dilluns, 6 de maig del 2013

Acte de Commemoració del 30è aniversari de Viver de Bell-lloc

 
El passat divendres a les 19 hores el Centre Cultural de Cardedeu va acollir l’acte de commemoració del 30è aniversari de l’entitat Viver de Bell-lloc, i que presidir l’Hnble. Sr Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació.
“Viver de Bell-lloc: present i futur” va ser el nom de l’acte, al qual també hi van assistir la Il-lma. Sra. Calamanda Vila, alcaldessa de Cardedeu, la Sra. Lluïsa Oller, presidenta de Viver de Bell-lloc, el Sr. José Orive, president del Consell Comarcal, el Sr. Cristóbal Colón, president de La Fageda i diferents alcaldes de la comarca, entre d’altres. L’acte va estar conduït pel periodista i comunicador vallesenc Marc Redorta.
Durant la commemoració es van repassar breument la trajectòria de l’entitat i es van exposar els nous projectes que inicia Viver de Bell-lloc i que persegueixen garantir la integració social i laboral dels col·lectius en risc d'exclusió.

També es va aprofitar per rendir un homenatge  sorpresa a Manuel Palou i Serra que ha dirigit durant 23 anys i que ara es jubila. "Venia preparat per celebrar 30 anys però no per aquest homenatge particular, que em deixa una mica descol·locat", va reconèixer.  "Ha passat molt de pressa però ha valgut la pena. Tots hem crescut molt i hem après molt però és molt més el que he rebut que el que he aportat jo".  [el9nou, 6 de maig de 2013]



En acabar, es convidar als assistents a un petit refrigeri.
L’acte va reunir a més 300 persones entre treballadors de Viver de Bell-lloc, familiars i amics, així com representants del teixit social, econòmic i polític de la comarca.
Viver de Bell-lloc és un grup d’entitats sense afany de lucre que promou la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual o amb trastorn mental sever de la comarca del Vallès Oriental, mitjançant la realització de projectes empresarials eficients en els sectors agroecològic i ambiental, així com projectes formatius i de foment de la vida independent. Actualment dóna feina a 110 treballadors, 77 dels quals presentat discapacitat.