dijous, 19 de juny del 2014

D’una estrella Michelin a la cuina de La Fageda- Neus Rabionet

D’aquest canvi de vida ja fa gairebé dos anys. La Neus, cap de cuina de La Fageda, va entrar a treballar a la cooperativa en un moment complicat, ja que havia de substituir a la Consol, que es jubilava després de més de vint anys treballant amb nosaltres. Tot i que mai no oblidarem la coca ni les croquetes de la Consol, ben aviat la Neus va aconseguir fer-se el seu lloc a la nova família.
 
D'esquerra a dreta, Montse, Esther, Neus, Tura i Encarna
 
 
Gestiona un equip de 7 persones que s’encarrega de preparar el dinar a prop d’un centenar de treballadors cada dia. És una feina dura, és clar, però segons ens comenta té poc a veure amb allò que feia abans d’arribar a la cooperativa: la pressió dels horaris de banquets i cerimònies durant els caps de setmana han donat pas a un horari més flexible que li fa més fàcil conciliar la seva vida laboral i personal.
 
 
 
El que més li agrada de la seva feina, a més de la gent que l’envolta, són els petons i abraçades. I és que som un equip molt agraït! Si una cosa ens agrada ho demostrem amb el nostre afecte. I la seva coca amb iogurt grec n’és un molt bon exemple!
Durant l’entrevista descobrireu a una dona alegre, agraïda, pacient i ràpida a la cuina. I també alguns consells per preparar la millor coca de iogurt. Bon profit Neus, i per molts anys!
 
Vegeu l'entrevista a:
 
Font: El bloc de La Fageda