dimarts, 17 de juny del 2014

Èxit d’assistència a la Jornada de Portes Obertes de La Tavella



Més 400 persones van venir el passat dissabte a la jornada de portes obertes a l’horta de La Tavella. Amics de l’entitat, voluntaris, cistellaires i veïns de la comarca van gaudir d’un dia festiu a la nostra finca i de les activitats que havíem organitzat.

Els més petits van participar en tallers de plàstica, cuina saludable, cultiu ecològic i també van poder passejar a cavall per la finca. Fins i tot van poder gaudir d'un inflable que ens va cedir la Diputació de Barcelona, a través de l'Ajuntament de Cànoves.

La visita al bosc de La Tavella, al galliner, la gimcana familiar, la demostracció de feines agrícoles amb tracció animal o la compra a la nostra Agrobotiga van ser altres de les activitats que els assistents van poder fer durant tot el dia. També vam poder gaudir d’una excel·lent paella ecològica gràcies als amics de Can Candelich, que ja estan pensant el menú per la propera jornada :)

Tot plegat, un èxit d’assistència i d’organització. Agraïm sincerament la col·laboració de tot l’equip del Viver i de La Tavella així com dels voluntaris que ens van acompanyar durant tota la jornada. Desitgem gaudir aviat d’una nova trobada amb tots vosaltres, ens heu robat el cor!

Font: Cròniques del Viver