dilluns, 16 de març del 2015

El President de Sant Tomàs, proposat com a Osonenc de l’any 2014


El passat 3 de març, un jurat convocat pel diari el 9nou, es va reunir per proposar els candidats a Osonenc de l’any 2014, iniciativa promoguda pel mateix diari. Després de les votacions,  12 van ser els candidats seleccionats, entre els quals Toni Ramírez, president de l’Associació Sant Tomàs.

El jurat elegeix a persones o projectes de la comarca que s’hagin desenvolupat durant el 2014. Enguany, dos dels projectes proposats van ser el  TAC OSONA i la col·laboració entre el  Club CAR i l’AEC Manlleu, ambdós de l’Associació Sant Tomàs. 

El primer es va proposar per la tasca que desenvolupa en donar una sortida laboral a les persones que s’atenen al Centre Especial de Treball, que ha continuat creant llocs de treball aquests darrers anys malgrat la crisi. Durant el 2014 va crear 34 llocs de treball per a persones amb discapacitat, la major part amb discapacitat intel·lectual, però també amb trastorn mental sever o discapacitat física. Si sumem els llocs de treball per a persones amb discapacitat creats els darrers 4 anys,  han estat  77, tot un mèrit tenint en compte que no hi ha hagut subvencions. 

El segon projecte que es va proposar és l’opció que es dóna a participar en activitats d’oci i esport, de forma inclusiva amb l’equip de futbol constituït entre el Club CAR i l’AEC Manlleu.  El jurat també ha tingut en compte que el Club Car també ha estat desenvolupant el mateix model d’integració en l’esport amb el Club Patí Voltregà, el Club bàsquet Vic i la Fundació Unió Esportiva Tona.

Toni Ramírez, com a president de Sant Tomàs, representarà els dos projectes com a candidat a Osonenc de l’any. Ara, els lectors del diari, han de decidir el finalista. El procés d’elecció és a través de votacions. A partir d’aquesta  setmana  ja es poden votar els preferits, màxim tres. La butlleta està a les pàgines inicials del diari. Cada lector pot enviar les butlletes que vulgui, sempre, però, han de ser les originals del diari. Entre els participants, se sortejarà una nit d’hotel per a dues persones a l’Hotel Blancafort de la Garriga.

El premi a l’Osonenc de l’any es lliurarà a principis de juny en una gala que es farà al Centre Cultural  Can Costa i Font de Taradell.

Animem al lectors, als que passeu o sigueu de la comarca, a votar al nostre representant, en Toni Ramírez i Juvany!