La Fageda acaba de presentar
la nova família de melmelades per maridar amb arrossos, pastes i amanides a
l’emblemàtica Granja Viader de Barcelona. Les melmelades La Fageda sumen un
total de 16 varietats i quatre famílies per a maridatges, culminant així un projecte
que va veure la llum a finals del 2012 i que dóna feina a 22 persones.
La Fageda ha
presentat aquesta tarda la nova família de melmelades per maridar amb arrossos,
pastes i amanides, culminant així un projecte que va veure llum a finals del 2012 i que ha permès mantenir 22 llocs
de treball, 18 d’ells per a persones amb certificat de discapacitat, que
estaven ubicats en el viver forestal. Aquesta secció es va haver de tancar
l’any 2011 com a conseqüència de la dràstica davallada de preus del mercat de la
reforestació.
L’acte s’ha
celebrat a un dels locals més tradicionals i coneguts de Catalunya, Granja Viader, que va
obrir al carrer Xuclà de Barcelona fa uns 150 anys. Neus Rabionet, cuinera de La
Fageda s’ha encarregat de maridar les melmelades de Samfaina, Carbassó, Ceba
amb bolets i Fuites d’Estiu amb els corresponents plats, tant salats, com
dolços. Entre la cinquantena d’assistents s’hi compten periodistes, bloggers de
cuina, instagramers i seguidors de La Fageda.
Durant l’any
2014, La Fageda ha comercialitzat prop de 20 tones de melmelades en 300 punts
de venda de tot Catalunya. Això suposa una facturació de 240.000 euros, un 19%
superior a l’exercici anterior. La inversió total realitzada fins el moment ha
estat de prop de 100.000 euros.
Les
melmelades de La Fageda estan elaborades amb fruites i verdures de qualitat i
proximitat, mitjançant una cocció lenta i reposada, mirant de mantenir una
organolèptica propera als components originaris.
La Fageda
concentra la seva comunicació sobre melmelades a la xarxa a través del
microsite www.maridatges.cat
Font:
http://www.fageda.com/bloc/la-fageda-presenta-les-noves-melmelades-per-maridar
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada