dijous, 2 de febrer del 2012

Mas Albornà arriba a un acord amb Promodiscep per prestar serveis logístics amb persones amb risc d’exclusió social

La Fundació Privada penedesenca Mas Albornà posa en marxa el seu setè projecte
d’enclavament laboral
La Fundació Privada Mas Albornà prestarà serveis logístics a Promodiscep, empresa participada per Caixa Penedès-BMN, després de l’acord de col·laboració signat per ambdues entitats. Aquest acord implicarà que disset empleats de la Fundació penedesenca, la majoria dels quals persones amb discapacitat psíquica i trastorn mental, exerciran durant un any funcions d’emmagatzematge de material, picking, digitalització i destrucció de documents, entre d’altres, a les mateixes instal·lacions que Promodiscep té al polígon industrial de Sant Pere Molanta. El dia 1 de febrer, 17 treballadors de Mas Albornà inicien una nova feina a les instal·lacions de Promodiscep, l’empresa central de compres de Caixa Penedès, pertanyent al grup BMN. La Fundació penedesenca s’encarregarà de les principals tasques de suport en matèria logística desenvolupades a Promodiscep durant els propers 12 mesos.

Amb motiu d’aquest acord, avui s’ha celebrat El primer dia de feina ha començar amb un petit acte de benvinguda per als nous empleats que ha comptat amb la presència del celebració presidit pel director de Promodiscep, Joan Olivella, i del president de la Fundació Mas Albornà, Martí Solé. Ambdós directius han posat en valor aquesta iniciativa laboral en un moment de complicada conjuntura econòmica i han mostrat la seva satisfacció, en aquest cas, per poder donar oportunitats professionals a persones que, a banda de la crisi actual, desafortunadament acostumen a tenir
menys oportunitats per accedir al mercat laboral. En aquest acte s’ha encoratjat als treballadors a fer la feina ben feta i la importància del treball en equip. També s’ha felicitat l’equip per aquesta bona notícia, com és la posada en marxa d’un enclavament amb un volum tan important de persones. A l’acte hi ha assistit, a més, tot l’equip de persones que han intervingut en el procés de posada en marxa d’aquesta nova iniciativa d’inserció laboral.

Per a la Fundació Privada Más Albornà, l’acord amb Promodiscep representa el setè projecte d’ocupació que posa en marxa i que Les feines que desenvolupen aquest equip de treball són variades ja que responen a diferents necessitats de logística: picking, destrucció i digitalització de documents, emmagatzematge, distribució de la valisa interna, etc.

Aquesta nova iniciativa laboral és la setena que té en marxa la Fundació penedesenca i rep el nom d’enclavament laboral, que no és una altra cosa, que proporcionar a les empreses un equip de treball permanent a les seves instal·lacions. Aquesta fórmula laboral permet, doncs, a les empreses, la màxima flexibilitat i facilitat a l’hora de disposar de recursos humans d’una manera senzilla, competitiva i, a més, en sintonia amb els principis de Responsabilitat Social Empresarial.

Sobre Promodiscep
Promodiscep, com a empresa de Caixa Penedès-BMN, es dedica a gestionar els serveis logístics de l’entitat financera, així com tot el procés d’arxiu de documentació i emmagatzematge de material que genera la seva activitat diària.

Sobre la Fundació Privada Mas Albornà
La Fundació Privada Mas Albornà es dedica des de fa més de 40 anys a la integració social i laboral de persones amb discapacitat i trastorn mental a la comarca de l’Alt Penedès.

Font: Comunicació Mas Albornà