dilluns, 24 de setembre del 2012

El grup BBVA i la Tavella-Horta Ecològica: Signen un conveni de col·laboració


Signatura d’un conveni de col·laboració entre el grup BBVA i la
Tavella-Horta Ecològica, el nou projecte de Sant Tomàs




D’esquerra a dreta: Iñigo de Basterrechea | Director BBVA Banca Corporativa Catalunya, Manuel Palou | Vicepresident del patronat de la Fundació Viver de Bell-lloc, Xavier Queralt | Director Territorial BBVA Catalunya i Ricard Aceves | Director General de l’Associació Sant Tomàs.




 
 
 
 
 
NP: Vic, 21 de setembre de 2012. Aquest acord aproparà els beneficis de l’agricultura ecològica a tots els treballadors de BBVA a Catalunya, uns 3000, i a partir de l’any vinent també se sumaran els treballadors d’Unnim.
 
L’acord signat permetrà que els seus empleats puguin beneficiar-se de descomptes en les compres de cistelles de fruita i verdura de La Tavella  i altres aliments ecològics.
 
La Tavella distribueix els seus productes a través d’una xarxa de més de 200 punts de recollida que dóna cobertura a gairebé tot Catalunya.
 
En aquesta línia l’acord també contempla que l’oficina de plaça Catalunya de BBVA esdevingui punt de recollida exclusiu per als treballadors d’aquesta oficina. En un futur, està previst que, altres oficines del grup esdevinguin també punts de recollida.
 
Anteriorment La Tavella ha signat acords de col·laboració que perseguien el foment d’un estil de vida saludable amb empreses com Nacex, Universitat de Barcelona i de Girona, KH Lloreda, Mango, Fundació per a la Fibromiàlgia, entre d’altres.
 
La Tavella (www.latavella.cat) és una iniciativa empresarial promoguda per la Fundació Viver de Bell-lloc  i l’Associació Sant Tomàs, que té com a objectiu la integració sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental sever, a través de la recuperació de l’agricultura tradicional.
 
La Tavella és fruita i verdura saludable, 100% ecològica, de proximitat, de temporada i amb compromís social. La comercialització dels seus productes es realitza exclusivament a través del web www.latavella.cat

Font: Dep. Comunicació Associació Sant Tomàs