dimecres, 5 de setembre del 2012

Fundació Tallers recolza les iniciatives de persones emprenedores amb discapacitat



Alicia Redondo, usuària del Servei d’Inserció Laboral de Fundació Tallers, i la seva germana Esther han trobat la manera d’ocupar-se: han creat la seva pròpia empresa per auto-ocupar-se. Aquest mes de juliol, per fi i després d’un temps gestant la idea de negoci, han obert la merceria Punt a Punt, una idea d’artesania tèxtil, a l’avinguda de les Corts Catalanes, 541 de Sant Adrià del Besòs. Aquí, a més de poder comprar fils i material de merceria, es pot aprendre a fer arracades d’artesania tèxtil per què cadascú es faci els seus propis dissenys. També es podran fer altres cursos de labors.
L’Alicia, que necessitava treballar a prop de casa seva degut a dificultats per fer alguns desplaçaments, ha obert la seva botiga molt a prop de casa. Les persones amb discapacitat podem fer moltes coses, afirma.
L’Alicia i la seva germana van dirigir-se al programa INICIA: per la creació d’empreses, un programa promogut pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, per tal de rebre assessorament i finançament pel seu projecte (el qual està pendent de convocatòria). Aquest programa, dirigit a nous emprenedors, contempla la possibilitat d’atorgar ajuts per a persones amb discapacitat, entre d’altres col·lectius.
Us convidem a veure el blog de Punt a Punt: http://puntapuntartesania.blogspot.com.es/. També podeu visitar el seu perfil a Facebook a http://www.facebook.com/pages/Punt-a-Punt-Artesania.
Fundació Tallers li desitgem molta sort en la seva nova aventura!
 
Font: El bloc de Fundació Tallers (17/07/2012)