dimecres, 5 de setembre del 2012

Sant Tomàs ha guanyat el concurs per a la gestió del centre Riudeperes

 
 
La Generalitat ha comunicat que el guanyador del concurs ha estat l'Associació Sant Tomàs-PARMO. Les instal·lacions de la residència i centre de dia, per a persones amb discapacitat persones intel·lectual severa que requereixen suport generalitzat i que poden presentar problemes de salut i/o de salut mental afegits, estan ubicades en terrenys de la finca de Sant Tomàs a Calldetenes i la gestió de l'establiment, des de la seva obertura el 1999, l'ha dut a terme la nostra entitat, que s'havia adjudicat els 2 concuros precedents.
En aquesta ocasió però, hi ha hagut una gran preocupació perquè, a més de sortir el preu del concurs ja retallat en un 5,1% respecte els preus de 2011 (els mateixos que el 2010), les bases del concurs puntuàven més la baixa econòmica que la qualitat assistencial expressada en l'apartat tècnic.En un servei per a persones amb grans necessitats de suport, amb més de 60 treballadors, per rebaixar el preu sensiblement la gairebé única forma és ajustar a la baixa el personal i per tant el servei als usuaris.
Finalment, de les 4 empreses licitadores Sant Tomàs va ser la que més punts va obtenir sobre la proposta assistencial, 47,5 sobre els 48 possibles. Aquest puntuació combinada amb una baixa sobre el preu de sortida de la licitació del 0,73% han permès neutralitzar les baixes en el preu fetes per la competència ( fins a un 5,50%), molt superiors a la presentada per Sant Tomàs, fent de la nostra proposta la millor i per tant la guanyadora.
Això ens permetrà, tot i que havent de fer alguns estalvis, mantenir la gestió del centre una colla d'anys més.

Font: Bloc de Sant Tomàs (09/08/2012)