dilluns, 25 de març del 2013

Arriba el MIC més integrador

 

El representant territorial de l’Esport a Girona, Josep Pujols, ha participat avui a l’Espai Caixa de Girona en la presentació del MIC Integra, una nova categoria dirigida a persones amb discapacitat que enguany es disputarà en el marc de la 13a edició del Torneig Internacional de Futbol Base MIC-Mediterranean International Cup.

sge

Foto: Martí Artalejo
La competició comptarà amb la participació de 12 equips procedents de comarques de Girona i Osona, i es disputarà el 30 de març a Palamós. El jugador del FC Barcelona Andrés Iniesta és el padrí d’aquesta primera edició.
El MC Integra, que compta amb el suport de l’Obra Social ‘la Caixa’, tindrà lloc el dissabte 30 de març a Palamós amb 12 equips formats per persones amb discapacitat intel·lectual procedents de 9 entitats: la Fundació Ramon Noguera de Girona, CA La Garrotxa - La Fageda d’Olot, Fundació Vimar de Palamós, Altem de Figueres, el Centre Ocupacional i Especial de Treball (COIET) del Pla de l’Estany, Fundació Astres - Can Font de Llorà; El Dofí de Figueres, el MAP- Abadessenc de Ripoll i el Club Esportiu CAR de Vic.
El director del torneig, Juanjo Rovira, ha explicat que “són esportistes que treballen el futbol en les seves associacions, centres i entitats i volem fer-los sentir com uns futbolistes més, oferint-los un espai d’igualtat amb la resta de participants del MIC”.
 
Font: web de La Fageda
 
Molts ànims per l'equip de La Fageda!