dimecres, 20 de març del 2013

Mas Albornà renova el contracte de la neteja viària amb Els Monjos

 
Avui 20 de març ha tingut lloc al Centre Cultural Mas Catarro l’acte de signatura de l’acord a través del qual Mas Albornà gestionarà la neteja dels carrers i places del municipi de Santa Margarida i els Monjos per als propers 6 anys, després d’haver guanyat el concurs públic d’adjudicació.
En un acte protocolari, l’alcaldessa de la localitat, Imma Ferret, i el president de la Fundació, Martí Solé, han signat aquest contracte, el qual representa la continuïtat del servei de neteja viària iniciat en aquesta localitat fa ben bé deu anys.
L’acte ha comptat amb la presència de diferents membres de l’actual consistori així com de l’anterior alcalde del municipi, Jordi Girona. S’ha fet una fotografia de família amb els membres de la brigada de neteja de Mas Albornà que ha donat el tret de sortida a la nova etapa de servei. A més a més, la resta de brigades de Mas Albornà de jardineria i de gestió de deixalleries que treballen a Santa Margarida i els Monjos han participat també de l’acte.
El consistori de Santa Margarida i els Monjos, doncs, se suma a la quinzena d’ajuntaments de la comarca en confiar en la professionalitat i el bon fer del servei de neteja viària.
Cal remarcar el fet que el servei de neteja viària de Mas Albornà es va posar en marxa, precisament, en aquest municipi ara farà ben bé deu anys. Gràcies a la confiança mostrada pel consistori a l’hora d’apostar per el llavors nou servei, avui ens trobem davant d’un servei totalment consolidat.
 
Font: El blog de Mas Albornà