divendres, 8 de març del 2013

Ja és on-line www.52tallats.cat


Ahir es va presentar al Palau Robert de Barcelona el blog d’entrevistes sobre discapacitat i trastorn mental www.52tallats.cat
Es tracta del primer bloc en català que recull 52 entrevistes fetes a persones populars, les quals ens parlen en un to informal sobre Discapacitat i trastorn mental.
La primera de les entrevistes publicades és la del President de la Generalitat, Artur Mas.
Prop d’un centenar de persones provinents del sector de la discapacitat, del món empresarial, social, polític i artístic per a donar el tret de sortida d’aquest projecte pioner que, en paraules del periodista Jordi Basté “uneix tecnologia, cultura, inclusió i innovació”.
A l’acte es va presentar el Cafè “52 tallats”, una mescla realitzada en exclusiva per a aquesta iniciativa elaborada per l’empresa patrocinadora: CAFÈS LIDER. Paral·lament, es va anunciar que d’aquí a un any Cossetània Edicions publicarà un llibre amb el recull de les entrevistes. Els voluntaris (periodistes en actiu o estudiants) que han realitzat les entrevistes també van expressar el valor de poder participar en aquesta pionera iniciativa.
La Consellera Munté va cloure l’acte amb un parlament fent referència al fet que “el projecte 52tallats.cat és una finestra oberta a visibilitzar que volem ser una societat cohesionadora”
Us convidem a que cada dijous visiteu el blog www.52tallats.cat
I també podeu veure els vídeos:


Font: El Blog de Mas Albornà