dilluns, 25 de març del 2013

Comença la campanya de micromecenatge “Una cabra en el Montseny”

Una cabra en el Montseny
 
Viver de Bell-lloc engega el nou projecte "Una cabra en el Montseny"Una iniciativa innovadora, compromesa amb el territori i amb les persones, on tu hi tens tenir molt a dir!
A través de la xarxa de micromecenatge Goteo.org Viver de Bell-lloc ha presentat el seu nou projecte ramader. Un projecte que es desenvoluparà a les finques que té l’entitat a Santa Maria de Palautordera i al Montseny i que contempla diverses activitats: des de l'elaboració de formatges de cabra, la neteja del sotabosc del Parc Natural del Montseny fins la preparació del bestiar per la cria.
L'objectiu ara és assolir el cofinançament necessari per sufragar la inversió inicial de la compra del bestiar, la construcció de tanques i el pastor elèctric, entre d'altres.
A tots vosaltres us convidem a adopatar una cabra col·lectivament. Qualsevol import serà benvingut, amb l’ajuda d'uns quants es podria engegar a petita escala de forma ràpida.
 
El projecte beneficiarà a persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental sever, que no han pogut dur a terme una vida amb normalitat, però que amb una mica d'ajuda i amb la nostra guia han pogut desenvolupar les seves competències i aptituds "diferents", desenvolupar-se com a persones i ser un valor a la societat.
Després de l'èxit dels projectes d'agricultura ecològica, ens seguim plantejant el repte de crear projectes que generin ocupació per a persones amb capacitats diferents.
Si aquesta iniciativa t'ha semblat interessant, segur que els teus amics també pensen com tu! Passa-ho, junts ho farem possible!