dilluns, 3 de febrer del 2014

Pinta La Tavella!

 


Divulgació d’hàbits saludables d’alimentació acompanyats d’expressió artística. Aquesta és la proposta, sense cap cost per escoles i alumnes, que des de La Tavella promovem per millorar els nostres hàbits alimentaris.

L’activitat es divideix en dues parts:
 
1. Xerrada de sensibilització sobre la importància de tenir una alimentació equilibrada i saludable (menjant els diferents i variats aliments i especialment productes de l’horta) per aconseguir una millor qualitat de vida.

2. Pintar / decorar caixa de cartró. Cada nen pintarà la seva lliurement. Cada caixa pintada servirà per enviar una comanda des de l’horta fins al client. La caixa portarà una nota en què es dirà “Aquesta caixa ha estat pintada pels alumnes de l’escola X i és una caixa única”.

Si tens fills petits i t’agradaria que La Tavella anés a l’escola per explicar-los hàbits de consum saludable, fes-ho saber als seus professors! Consulta les dades de l’activitat.

Informa-te’n enviant un e-mail a hola@latavella.cat
Bones notícies! L’escola Cau de la Guineu, de Corbera de Llobregat, ens ha confirmat l’activitat. Hi participaran 200 alumnes de 10 classes durant els dies 9, 10 i 11 d’abril.
 
Font: Cròniques del Viver