dimarts, 8 d’abril del 2014

La Tavella divulga hàbits saludables d'alimentació a les escoles

 
Els alumnes de l'escola Cau de la Guineu participen en una activitat relacionada amb els hàbits saludables i l'expressió artística
El propers dies 9, 10 i 11 d’abril uns 200 alumnes de l’escola Cau de la Guineu, a Corbera de Llobregat, participaran en l’activitat "Pinta La Tavella", que combina la divulgació d’hàbits saludables d’alimentació amb l’expressió artística.
L'horta ecològica de La Tavella promou aquesta proposta, sense cap cost per escoles i alumnes, amb l'obejctiu de que els nens prenguin consciència de la importància de tenir cura de la seva salut, a través d'hàbits saludables com una bona alimentació o la pràctica d'exercici físic.
L’activitat, que ja s'ha organitzat en dues escoles de Sabadell i Taradell, arriba a la seva tercera edició posicionant-se com una jornada lúdico-formativa focalitzada en el foment dels hàbits saludables.
En primer lloc, els alumnes participen en una xerrada de sensibilització a càrrec de l'equip de L’Esquirol, Natura i lleure sobre la importància de tenir una alimentació equilibrada i saludable (menjant els diferents i variats aliments i especialment productes de l’horta) per aconseguir una millor qualitat de vida.
Seguidament passen a pintar i decorar les caixes de cartró que La Tavella utilitza per servir les comandes de fruita i verdura als seus clients. Cada nen pinta una caixa lliurament que portarà anotat el seu nom i el centre escolar, de manera que la persona que la rebi sàpiga d’on ha sortit el dibuix.
La Tavella és una iniciativa empresarial promoguda per la Fundació Viver de Bell-lloc i l’Associació Sant Tomàs - PARMO, totes dues entitats sense ànim de lucre, que té com a objectiu la integració sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental sever, a través de la recuperació de l’agricultura tradicional.
La Tavella és fruita i verdura saludable, 100% ecològica, de proximitat, de temporada i amb compromís social.
Font: Comunicació La Tavella. Marc Alegre