dijous, 3 d’abril del 2014

Viver de Bell-Lloc, premi a la Responsabilitat Social Corporativa

Carlos Sopeña, Lluïsa Oller i Miquel Valls, president de la Cambra
 
La Cambra de Comerç de Barcelona, a través de la seva delegació al Vallès Oriental, va lliurar el passat dimecres al Teatre Auditori els Premis Cambra, coincidint amb la celebració del Dia de la Cambra al Vallès Oriental.

Premi a la responsabilitat social corporativa: Viver de Bell-Lloc

En la concessió del premi es reconeix la càrrega de responsabilitat social que té la pròpia missió de l’entitat, però molt especialment la concepció del treball i la manera de realitzar-lo. En paraules de la Cambra, "Viver de Bell-lloc posa sempre al davant les persones per damunt del mateix projecte, ja que són aquestes, i no el projecte, l'eix central. Partint de les diverses capacitats dels seus treballadors, s'intenta adaptar-les a les necessitats productives i posar-les en valor, oferint en tot moment la formació i el suport que aquestes persones necessiten per poder inserir-se en el mercat de treball".
 
Juntament amb Viver de Bell-lloc, les empreses Ventura Precisions Components, Stimulo i l'emprenedor Joan Miralles han estat escollits empreses i trajectòria emprenedora, més significatives de l’any 2013 a la comarca.

L’acte ha comptat amb la presència de més de 300 persones entre empresaris, autoritats i representants públics de la comarca, encapçalats pel president de la Cambra i la presidenta de la delegació de la Cambra a la comarca, Rosa Maria Lleal.
 
Vegeu el vídeo:
 
Font: Cròniques del Viver