dimarts, 15 d’abril del 2014

Una història d’amor- Pepe López

_ testimonis amb ànima
 


En Josep López feia temps que volia que el gravéssim en vídeo. A l’hora de dinar s'apropava a la nostra taula i ens recordava que li devíem una gravació, i tenia tota la raó! Així que vam pactar un dia que ens anés bé a les dues parts per fer una petita entrevista. Així de senzill.
Un cop va acabar el seu torn de matí a la fàbrica de iogurts, ens va venir a recollir a oficines com havíem quedat i plegats vam muntar un petit escenari a l’horta mentre les vaques pasturaven de fons. Era el moment de conversar una estona amb ell. I de conversa no li falta gens ni mica, en Pepe xerra per setze! És un home vital i alegre, amic dels companys de feina i amb una sensibilitat que de vegades no pot amagar.
Després d’una llarga temporada treballant amb l’equip de jardineria pels volts de la Garrotxa ara fa uns anys es va sumar a l’equip de làctics. Té paraules d’agraïment pel seus monitors, la Tere i l’Eudald. I paraules d’amor per la seva parella, la Maria, a qui va conèixer fa 3 anys a La Fageda... Això sí que és una història d’amor!
Font: El Bloc de La Fageda