dimarts, 2 d’octubre del 2012

El grup permanent d’atenció diürna de Dincat es reuneix amb les entitats de Tarragona a la Fundació Santa Teresa del Vendrell


 
El passat dijous, 27 de setembre, es van reunir a la Fundació Santa Teresa del Vendrell (FSTV), les entitats de Tarragona, convocades pel grup permanent d’atenció diürna de Dincat.

Abans de començar la reunió, Núria Vila, Responsable de l’àrea d’atenció a les persones de la Fundació Santa Teresa, va fer, amb els assistents, un recorregut per les instal·lacions dels diferents serveis que hi han ubicats, entorn a la seu central, a l’avinguda Santa Oliva, 20 del Vendrell. D’altra banda, Gerard Fernàndez, Gerent de l’Àrea de les persones de Fundalis*, va donar la benvinguda i va presentar l’entitat als assistents.
 
Durant la reunió, conduïda per la Sussanna Vert, coordinadora dels grups permanents de Dincat, i el Miquel Madrigal, vocal del grup d’atenció diürna, van explicar les actuacions i programes que actualment es desenvolupen des de la Federació, així com els objectius concrets del grup, amb l’intenció de transmetre als assistents les línies de treball i fomentar-ne la seva participació.
 
Dins del grup permanent, s’han creat comissions de treball, entorn a temes com l’envelliment i els indicadors de qualitat. Concretament, la comissió de treball que treballa sobre indicadors de qualitat, està elaborant un document inicial, amb interès de contrastar-lo amb les entitats, interessades en participar, per incorporar la seva experiència i bones pràctiques, i finalment, poder compartir-lo amb tot el sector.
 
Aquesta és la segona reunió que el grup permanent fa en els territoris, Es va començar a Tàrrega, a l’Associació Alba, i es preveu al 2013, convocar a les entitats de Barcelona i Girona.
 
Per ampliar més informació entorn el treball que desenvolupa el grup podeu adreçar-vos a la Sussanna Vert de Dincat i ella us posarà en contacte.

(*) Fundalis: És el resultat d’un nou model organitzatiu, creat de manera compartida entre la Fundació Santa Teresa del Vendrell, la Fundació Onada i la Fundació Ginac, totes elles del Camp de Tarragona, per tal d’avançar en la implantació comarcal de cada entitat, compartint els recursos, el coneixement i el talent, al servei de les persones i del territori.

FONT: Marta Xatruch. Membre del grup permanent d’atenció diürna (Fundació Santa Teresa del Vendrell / Sinergrup).