dijous, 11 d’octubre del 2012

La Fundació Onada celebra el Dia Mundial de la Salut Mental



[Des de la Fundació Onada volem compartir amb vosaltres la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, que es commemora el 10 d'octubre.
Volem traslladar al nostre entorn més proper, i a la societat en general, una crida a la solidaritat, per tal que s’assignin els pressupostos necessaris per l’atenció a aquest col·lectiu, així com també per tal que cadascú de nosaltres adopti una actitud més oberta i integradora cap a les persones amb trastorn mental.
També volem ajudar a difondre una iniciativa anomenada Obertament, un projecte que neix per tal de lluitar contra l’estigma i la discriminació que pateixen les persones per raó de tenir alguna problemàtica de salut mental i que està constituït pels principals agents socials del sector de la salut mental. Durant aquests dies estan duent a terme una campanya de divulgació contra l’estigma i ens hi volem sumar donant a conèixer aquesta campanya. Podeu obtenir més informació del projecte i la plataforma en el següent enllaç: http://obertament.org/
Finalment, volem compartir amb vosaltres, el nou redactat de la nostra Missió: “La Fundació Onada té com a missió la integració social i laboral de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental, dins d'un marc organitzatiu de sostenibilitat, normalitat i eficiència, per aconseguir la seva felicitat i la de les seves famílies, millorant la seva autonomia personal i qualitat de vida, amb la participació activa de cada persona, oferint els suports que cadascú necessita perquè disposin de les mateixes oportunitats que la resta de ciutadans”.
Moltes gràcies pel vostre suport!!!]
 
Font: Dep. Comunicació de la Fundació Onada