dijous, 11 d’octubre del 2012

Felicita el Nadal amb les postals de Fundació Tallers




Us presentem el nou catàleg de Postals de Nadal elaborades artesanalment per les persones amb diversitat funcional de Fundació Tallers.
Un any més, presentem aquest catàleg per a totes aquelles empreses i entitats que volen felicitar als seus clients i col·laboradors amb una postal que transmet un doble missatge: el desig d’unes bones festes i la col·laboració amb les persones amb Diversitat Funcional.
Les Postals estan dissenyades en un format pensat per personalitzar amb el missatge de cada empresa i la seva imatge corporativa. Des de l’àrea de gestió documental, també podem encarregar-nos del seu encartat, la gestió de la Base de Dades i l’enviament postal.
A les comandes realitzades abans del 16 de novembre de 2012 s’aplicarà un descompte del 10% en el preu de les targetes.
I aquest any una novetat! Algunes de les postals estan elaborades amb pasta polimèrica, material de moldejar que un cop cuit agafa una aparença i textura de ceràmica lleugera. Irresistible!
Podràs veure el catàleg fent click a la imatge de la notícia, en l’apartat Compra Social del nostre blog o a través d’aquest enllaç: Postals de Nadal. També podràs descarregar-te el catàleg en format pdf entrant a la Botiga online o a través d’aquest enllaç: Catàleg Postals Nadal pdf.
Per rebre més informació i realitzar les comandes, podeu contactar amb l’Àrea Comercial al 902 02 69 19 ext.2 o bé a marta.berdala@fundaciotallers.org
En breu us presentarem el nou catàleg de Bijuteria !

Font: Bloc de Fundació Tallers