divendres, 5 d’octubre del 2012

Els equips responsables dels enclavaments es reuneixen per compartir experiencies




El passat dijous, 4 d’octubre, responsables dels equips dels enclavaments que tenen les entitats de Sinergrup, es van reunir al Casal d’Entitats de Sant Sadurní d’Anoia, per tal de compartir les seves experiències.
A la reunió van participar gerents, responsables de producció i dels equips d’SCAPS.
Durant la trobada es van destacar els avantatges que suposa per les empreses i els centres especials de treball aquesta fórmula de contracte, més enllà de que es tracti d’una mesura alternativa per donar compliment a la llei entorn a la reserva de llocs de treball per a persones am discapacitat.
La trobada es va valorar com a molt profitosa per part de tots els assistents.
Què és un enclavament laboral?

Un enclavament laboral és un contracte per a la prestació de serveis entre una empresa i un centre especial de treball (CET), és a dir, una empresa d’economia social són la major part dels treballadors són persones amb discapacitat. Mitjançant aquest sistema, l’empresa col·laboradora, subcontracta un equip de treball, format per treballadors amb discapacitat i dirigit per un encarregat del CET, amb de disposar de professionals per a oferir el suport i seguiment psicosocial necessàri.
Per les empreses es tracta d’una sol·lució productiva, de qualitat, seriosa, amb treballadors especialitzats i amb un alt nivell de rendiment.
Per als centres especials de treball, una fórmula normalitzadora, i de creació de llocs de treball.

En els darrers dos anys s’ha observat un increment important d’enclavaments a les entitats de Sinergrup.

Qualsevol empresa interessada en contractar els serveis dels nostres centres especials de treball, podrà trobar les dades de contacte, de tots ells, i veure quin és el més proper, a l’apartat d’entitats: www.sinergrup.net