dijous, 11 d’octubre del 2012

La Tavella torna amb força a la Fira Mercat de Mercats

La gran festa del producte i la gastronomia de Barcelona tindrà lloc a l’avinguda de la Catedral i a l’avinguda de Francesc Cambó de Barcelona del 19 al 21 d’octubre (de 10:00 a 20:00 hores). I La Tavella enguany hi participarà doblement!
 
 
D’una banda ens trobareu a l‘estand núm. 3 dins la secció de “Productes agroalimentaris artesans fets a Catalunya“. Tindrem la parada guarnida de fruita i verdura, i també d’ous i conserves! A més tenim preparades més sorpreses pels que us hi apropeu. Trobeu-nos al mapa!
 
 
La fira serà el festival del producte alimentari de qualitat i del país!
D’altra banda diumenge 21 de 11:30 a 12:15 hem organitzat una activitat al Celler de Sumillers. Sota el títol “La Tavella: agricultura ecològica i compromís social” l’Àdam Martin, periodista, escriptor i co-fundador de la revista digital etselquemenges.cat en i Jordi Llauradó, director de La Tavella, conversaran amb el públic sobre els beneficis d’una alimentació saludable i les claus del nostre projecte. (L’entrada és lliure, amb capacitat per a 60 persones i està ubicada passada la Via Laietana).
 
La Fira Mercat de Mercats està concebuda com un espai ciutadà lúdico-educatiu i el seu objectiu és promoure l’activitat econòmica, vinculada a la producció i a la distribució alimentària del país, i donar a conèixer els beneficis de menjar els productes frescos i de qualitat.