dijous, 11 d’octubre del 2012

La setmana de la salut Mental



Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental que se celebra el proper dimecres 10 d’octubre, i per tal de donar a conèixer la realitat de la Salut Mental a la ciutadania, s’ha constituït la Taula de Salut Mental de l’Alt Penedès formada per entitats de la comarca (entre les quals Mas Albornà) que treballen en el marc de la salut mental i ha organitzat un seguit d’actes que es faran a Vilafranca del 4 al 15 d’octubre, dins la 1a Setmana de la Salut Mental 2012.
El lema d’aquesta setmana que prové de la Federació Mundial per la Salut Mental (WFMH) és “Depressió: una crisis global”. Els actes que s’han organitzat tenen diversos objectius: informar i sensibilitzar la ciutadania sobre la salut mental, contribuir a superar mites i estigmes, promoure hàbits saludables i contribuir a la capacitació dels professionals que treballen en l’àmbit de la salut mental. Hi ha activitats lúdiques i formatives per a totes les edats: cinefòrum, contacontes, xocolatada, passejada i dinar populars, conferències, cursos, presentacions, etc. Tots els actes d’aquesta setmana són gratuïts.
El proper 4 d’octubre es realitzarà la presentació del programa d’actes de la setmana a càrrec de Pilar Muley, coordinadora del Centre de Salut Mental i d’Aureli Ruiz, regidor de Salut de l’Ajuntament de Vilafranca, a les 19h a l’Escorxador.
Des de Mas Albornà donem tot el nostre suport a accions i iniciatives com aquesta i treballem diariament per tal d’aconseguir que la millora de la qualitat de vida de les persones que viuen amb nosaltres sigui una realitat.
 
Font: Bloc de Mas Albornà