dimarts, 30 d’octubre del 2012

Mas Albornà als Special Olympics, tot un esdeveniment

 
 
Mas Albornà ha participat als Special Olympics celebrats a la localitat de Vilanova i la Geltrú el passat cap de setmana del 11 al 14 d’octubre. Aquest esdeveniment ha estat tota una aventura viscuda per tots els nostres participants.
Durant tot el cap de setmana tots junts hem pogut compartir allò que era d’esperar: emoció, il•lusió i companyerisme. Tot això amb el denominador comú de practicar esport entre amics.
Pel que fa a les diferents disciplines esportives, recordem que Mas Albornà ha participat en aquest jocs de manera molt activa, ja que ha estat present en 3 disciplines diferents amb un total de 8 esportistes inscrits. La majoria han pres part a través del Club Alfa Tegar. Així, doncs, l’hoquei herba, el bàsquet i el futbol han estat la clau que ha permès als nostres participants gaudir d’aquest esdeveniment esportiu tan especial.
Els resultats de la participació han estat molt diversos pel que fa a als resultats. Cal destacar la victòria de l’equip de bàsquet format per un dels treballadors de Mas Albornà.
Des de Mas Albornà fomentem la pràctica de l’esport i la importància de l’oci i el lleure en el dia a dia de les persones que viuen amb nosaltres i gràcies a iniciatives com aquesta ho fem possible.
 
Font: El Bloc de Mas Albornà