dilluns, 14 d’octubre del 2013

La Consellera de Benestar Social i Família visita Viver de Bell-lloc


El passat divendres la Consellera del Departament de Benestar Social i Família, Sra. Neus Munté, va visitar Viver de Bell-lloc per conèixer personalment els nous projectes d’habitatge i vida independent que està posant en pràctica l’entitat.
Després de la recepció oficial a l’Ajuntament de Cardedeu per part de l’alcaldessa, Sra. Calamanda Vila, la Consellera va visitar la Residència Bell-lloc, a Cardedeu, on hi viuen 16 treballadors amb discapacitat intel·lectual del Centre Especial de Treball. La van acompanyar la presidenta de l’associació, Lluïsa Oller, i el vicepresident, Manuel Palou, a banda dels membres de l’equip directiu.
També va visitar les oficines centrals de l’entitat i la finca de La Tavella, on es desenvolupa el projecte d’horta ecològica del Viver que dóna feina a 14 persones, 11 d'elles amb algun tipus de discapacitat.
Durant el matí van aprofitar per fer una repàs per la història dels més de 30 anys de l’associació i les fites aconseguides, i dels diferents projectes que està tirant endavant a l’àrea de l’habitatge, l’atenció diürna i l’ocupació.