L’enclavament a Kellogg’s va començar al gener del 2011 amb un grup
format per 19 persones.
Les tasques inicials que ens van encomanar i que actualment seguim
realitzant, eren les d’alimentació
d’insert’s en les plataformes pesadores; és a dir, en el lloc on les
màquines fan el pes del cereal per fer el paquet, nosaltres som els responsables
de supervisar que les màquines que introdueixen un objecte promocional (insert)
dintre del paquet, ho facin correctament. Una altra tasca encomanada era la de recuperar el producte durant cada
producció de Choco Krispies (o sigui, tornar a la línia de producció els choco
krispies que sortien en capses trencades). Poc a poc vam anar realitzant també
tasques de recuperació de producte a la zona de magatzem.
Actualment ja tenim una plantilla de 44 persones formades i preparades
per anar a treballar a les instal·lacions que Kellogg’s té a Valls; ja sigui de
manera regular en les tasques d’alimentació d’insert’s, com de manera puntual
per cobrir tasques de recuperació de producte.
Tot això amb la gestió de 2
coordinadores conjuntament amb l’equip
d’SCAPS i Producció de GINAC.
Es treballa en tres torns, matí, tarda i nit i de manera ininterrompuda,
si així ho requereixen les planificacions de Kellogg’s, durant tots els dies de
l’any excepte Nadal.
Les persones que formen part d’aquesta feina ens expliquen:
MARTINA: <
Me siento muy contenta y orgullosa
de poder trabajar en estas dos empresas, ya que con los tiempos que corren y la
crisis que tenemos encima, es una suerte inmensa de poder colaborar entre dos
fábricas.
En la factoría de Kellogg’s
empecé a trabajar en enero de 2011. Los trabajadores de esta empresa son gente
muy agradable y simpática. Yo estoy en la sección de recuperación de producto
de choco-krispies y también colaboro en las líneas de las máquinas
insertadoras. De vez en cuando colaboramos en la recuperación de producto en el
almacén.
Es un lujo para mi poder
trabajar en la fábrica Kellogg’s ya que es la única en toda España.
Esperemos que no la cierren por
culpa de la crisis, ya que sería un desastre para todos los que trabajamos
tanto en Ginac como en Kellogg’s.>>
YOLANDA: <>
ABEL: <
Ahora estoy trabajando también
en Kellogg’s: estoy muy bien allí, muy bien. Está cerca de casa, el trabajo no
es cansado, estás acompañado de tus compañeros de Ginac y con la gente de
Kellogg’s siempre hay posibilidad de decir algo. Me siento bien en una empresa
normal. Lo que menos me gusta es tener que trabajar los fines de semana, pero
en la nómina se nota. Y además en invierno se
está muy bien porque no hace frío>>
YOUSSEF: "a mi me gusta el trabajo de la recuperación, me gusta trabajar
en Kellogg’s porque el trabajo es mejor, más tranquilo, trabajo yo solo,
también se cobra mas, me gusta ayudar a los de Kellogg’s a hacer algunas cosas.
Me gustaría aprender más y poder trabajar con las máquinas de los insert’s"
GINÉS: "me gusta trabajar en Kellogg’s, me gusta que vean que somos
gente capacitada y que podemos hacer nuevas faenas, que trabajamos igual en
Ginac que a fuera y gracias a eso tenemos faena.
Me da igual trabajar de día que
de noche, y me gusta aprender nuevas faenas y cómo van las máquinas para poder
ayudar".
MIGUEL: "Las empresas en las que he estado han estado bien, DESA,
Kellogg’s y SCA. En Kellogg’s i SCA, dependiendo de la persona, el trabajo en más
relajado>>
SEBASTIANA: <>
MONTSE: <>
TERESA: < Kellogg’s tengo. Es la primera vez que
trabajo en un CET y en un enclave laboral y en la Kellogg’s vives la
experiencia del mundo laboral ordinario.>>
ORIOL: <
com a casa meva, tenim molt bona relació amb tothom tenint educació i
respecte a tots. També estic content amb
la part econòmica, ja que em sento ben pagat per la feina que hi faig>>
Font: S.A.Comunicació Fundalis
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada