dijous, 3 d’octubre del 2013

Viver de Bell-lloc participa a la setmana Be Healthy del Grup Novartis



La setmana Be Healthy és una iniciativa de Novartis a nivell mundial dirigida a promoure un estil de vida saludable entre el seu equip.
Aquest any el programa ha comptat amb la participació de la nostra entitat que, durant aquests dies, està organitzant parades de fruita i verdura dels nostres horts a les principals oficines i plantes de Novartis a Catalunya (Barcelona, Masnou, Franqueses del Vallès i Barberà del Vallès).
L'activitat està sorprenent als treballadors de Novartis que, motivats per l'aspecte naturalment bo dels nostres productes, estan fent una compra inesperada i saludable a parts iguals. L'assortiment és molt variat: fruita, verdura i altres productes ecològics i de l'economia social, com ara formatges, vins o sucs de mandarina!
A més de fer una compra saborosa i saludable els treballadors de Novartis estan descobrint la iniciativa d'horta ecològica de La Tavella, i molts d'ells han mostrat interès per fer-se cistellaires!
El passat mes de maig un grup de treballadors de Novartis també va visitar l'horta del Viver durant el Dia de la Solidaritat.
 
Font: Blog Cròniques del Viver