dimarts, 29 d’octubre del 2013

Nou grup d’interès entre sinergrup i clade sobre l’economia del bé comú

L’Economia del Bé Comú un procès de transformació de les organitzacions


 

El passat dijous, 26 d’octubre, es va celebrar a la seu de  Clade, un seminari informatiu entorn l’Economia del Bé Comú (EBC), en el marc del Grup d’Interès Comú (GIM) que ha sorgit entre Sinergrup i Clade a partir de l’interés per part de les seves entitats i empreses associades en vers aquest tema.

La sessió va anar a càrrec de l’Andreu Pérez i el Ramón Morata, consultors i membres del Grup de l’EBC de Barcelona.

Per part de Sinergrup van participar La Fageda (tambè socis de Clade), Fundació Tallers i Viver de Bell-lloc. Per part de Calde hi van assistir Fundació Blaquerna, Escola Sant Gervasi, Lavola, Grup Cultura 03 i Suara Cooperativa.

Aquests seminaris informatius s’imparteixen a grups d’empreses normalment dins d’un àmbit sectorial en concret per donar a conèixer l’àmbit de l’EBC, les implicacions que té un procés de transformació com aquest i els beneficis que suposa per a una organització dur a terme aquest procés. Tanmateix s’explica la metodologia i les diferents opcions per dur-la a terme.
 
A partir d’aquest seminari informatiu, es recomana a les entitats interessades, treballar en grup, amb el suport d’un consultor, els tallers “peer”, per fer el balanç del bé comú,

Podreu trobar més informació a:

http://ebcfederaciocatalunya.blogspot.com.es/

Font: Comunicació sinergrup