La Fageda participa per
primera vegada amb estand propi a la Fira Alimentaria 2014 de Barcelona, on presentarà, entre altres productes, una gamma
completament nova de gelats de iogurt, amb gustos, formats i disseny originals
Santa Pau (la Garrotxa), 28 de març de 2014. La Fageda participarà per
primer cop amb un estand propi a Alimentaria 2014 que tindrà lloc a Fira
Barcelona la setmana vinent, del 31 de març al 3 d'abril. Al saló Interlact
(Palau 4, Nivell 0, Carrer C, estand 120) , la marca garrotxina presentarà com
a novetat més destacada la seva nova gamma de gelats, producte que fabrica des
de l'any 2010.
Els nous gelats de La Fageda estrenaran gustos, formats, disseny i
embalatge.
Pel que fa als gustos, la principal novetat són els gelats de iogurt
(iogurt natural, iogurt amb maduixes, iogurt amb llimona i iogurt amb
xocolata). De l'antic assortiment, es mantenen les varietats de vainilla i
xocolata com gamma Premium. L'ingredient principal del nou gelat, amb
més del 30 %, és el iogurt de granja de La Fageda,
producte estrella de l'empresa de la Garrotxa. La llet i la nata també provenen
de les granges de La Fageda. El gelat de iogurt , com la resta de varietats,
s'elabora amb llet fresca. No s'utilitza llet reconstituïda ni tampoc colorants
o conservants. La vainilla, totalment natural, es processa a l'obrador de
gelats a partir de les beines de la flor. De la mateixa manera es treballa la
maduixa i la llimona, el cacau i la cobertura de xocolata. A part de la seva
originalitat, els nous gelats de iogurt incorporen totes les propietats
saludables del iogurt natural, són font de calci i de cultius vius i per tant
contribueixen a un metabolisme normal i a una millor digestió de la lactosa.
Els nous gelats es distribuiran a través de les cadenes minoristes
presents a Catalunya, en terrines de 500 i 100 ml. Aquestes últimes es venen en
caixes de 4 unitats. D'altra banda, es manté el format de 2.500 ml per a
l'hostaleria. El nou disseny dels gelats La Fageda apel·la als elements essencials
de la marca de iogurt: la cinta amb la vaca , les fulles de faig i les estovalles
amb el quadre de color blau.
La previsió per a la primera temporada d'implantació de la nova línia
és vendre 65.000 kg de gelats, amb una facturació propera als 480.000 euros. La
innovació que es presenta ha suposat una inversió aproximada de 250.000 euros.
Per a
més informació:
Font: NP Comunicació La Fageda
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada