dimecres, 19 de març del 2014

Lluïsa Oller, candidata al premi Vallesà de l’Any 2013

 


Lluïsa Oller, l’ànima dels 30 anys de Viver de Bell-lloc, és una de les 12 candidates al premi Vallesà de l’Any 2013, promogut pel Diari El9Nou.

Tot l’equip estem d’enhorabona perquè la Lluïsa és, sobre tot, una gran persona. És el motor que va fer possible l’any 82 la posada en marxa de la nostra entitat i ha acollit a casa seva a més de 100 persones en risc d’exclusió per tal d’ajudar a la seva reinserció posterior. Una de les seves màximes: “No li faràs tu. Tu li ensenyaràs”. Llegeix la fitxa- pefil que li han preparat.
El premi Vallesà de l’Any, que arriba a la vuitena edició, reconeix la trajectòria d’una persona que durant el 2013 hagi destacat en algun àmbit de la vida ciutadana. I seran els lectors del diari els qui decidiran qui guanya el premi. L’entrega del guardó es farà a Can Palots de Canovelles el dimecres 7 de maig.
Com puc votar per la Lluïsa?Com diu al mateix diari “A partir d’aquesta setmana i fins al 18 d’abril els lectors del diari poden participar en la votació enviant la butlleta que trobaran en cada edició del diari. Entre les butlletes rebudes se sortejarà un cap de setmana per a dues persones a l’Hotel Guitart Termes la Collada 4*, de Toses, amb una nit d’allotjament a mitja pensió i entrada a l’spa”.
Podeu trobar més informació sobre el premi en aquest
enllaç.

Voteu per la Lluïsa, compartiu la notícia a la xarxa i demaneu el vot als vostres amics! #TotsamblaLluïsa
 
Font: El Bloc Cròniques del Viver